Gå videre til innhold
Med SWAP Bedrift kan du bytte inn den gamle mobilen til en nyere modell etter 12 måneder.
Med SWAP Bedrift kan du bytte inn den gamle mobilen til en nyere modell etter 12 måneder.

Pressemelding -

Mobilbytte også for bedrifter

(Fornebu, 29. april 2019) Telenor innfører nå bytteordning for mobiler til bedriftskunder etter at ordningen har vært svært vellykket i privatmarkedet.

Mobiltelefonen er for mange det viktigste arbeidsverktøyet. Likevel går de rundt med eldre mobiltelefoner. Nå lanserer Telenor SWAP for bedriftsabonnement, slik at det blir enklere for bedrifter å gi ansatte det beste arbeidsverktøyet til enhver tid.

Når Telenor nå introduserer SWAP Bedrift, blir det enklere for bedrifter å administrere og kjøpe mobiltelefoner. Ikke bare blir den økonomiske belastningen på bedriften redusert med månedlige betalinger, men det blir også langt lettere for ansatte å ha et topp moderne arbeidsverktøy i mobilen.

– For mange sitter det langt inne å be om ny jobbtelefon. For bedrifter snakker vi raskt om høye summer dersom mange ansatte går til innkjøp av ny mobil samtidig. Med SWAP Bedrift får begge parter større fleksibilitet, men også mer forutsigbarhet. Avtalen inkluderer årlig innbytte av mobilen og forsikring for knust skjerm. Skjermforsikring kan spare en bedrift for store summer hvert år, sier Ove Fredheim, leder i Telenor Bedrift.

Effektive arbeidsverktøy gir fornøyde ansatte

Med SWAP Bedrift kan bedrifter unngå engangsutgiftene knyttet til mobilkjøp. Utgiftene blir i stedet delt opp i månedlige beløp fordelt på 24 måneder. Allerede etter 12 måneder har du mulighet til å bytte til ny mobiltelefon.

– Digitaliseringen av arbeidslivet utvikler seg raskt. Den enkleste inngangsporten til å ta i bruk ny teknologi er for mange gjennom nye mobiltelefoner og funksjonene disse tilbyr. Når Telenor ruller ut de første 5G-signalene i løpet av 2019, åpner det også for helt nye muligheter for jobb via mobilen. Det vil igjen stille enda høyere krav til de ansattes mobiler, sier Fredheim.

"Digitaliseringen av arbeidslivet utvikler seg raskt. Den enkleste inngangsporten til å ta i bruk ny teknologi er for mange gjennom nye mobiltelefoner og funksjonene disse tilbyr" sier Ove Fredheim, leder Telenor Bedrift, 

Vil forlenge mobilens levetid

Mobiler som «swappes» inn blir sjekket for mangler og skader i butikk og sendes til Telenors samarbeidspartner Brightstar. Her blir alt innhold slettet, og mobilen blir klargjort for videresalg i land utenfor Norden.

– Det er stor etterspørsel etter gode bruktmodeller i andre land, og vi er opptatt av å forlenge mobilens levetid. Ved å legge til rette for gjenbruk på denne måten vil flere som kanskje ikke er velsignet med samme kjøpekraft som mange nordmenn, få mulighet til å bruke smarttelefoner. SWAP er en mer økonomisk forsvarlig og bærekraftig måte å kjøpe ny mobil på, sier Fredheim.

Ved kjøp av SWAP Bedrift, får du også SWAP Plussforsikring inkludert i de to første månedene. Denne dekker alle skader og uhell. Skjer det noe med mobilen, får du en tilsvarende etter bare én virkedag i hele Europa.

Fakta om SWAP Bedrift

– en smartere måte å kjøpe mobiltelefon på

  • Med SWAP Bedrift betaler du ned mobiltelefonen over 24 måneder, men kan likevel bytte til en ny etter 12 måneder – hvis du vil.
  • Du betaler 0,- kroner når du kjøper mobiltelefonen; beløpet deles opp og betales ned med fast månedspris.
  • Har det gått mer enn 12 måneder og du ønsker å «swappe» mobilen, sletter Telenor de resterende nedbetalingene, og en ny avtale inngås på den nye mobilen. Har det gått mindre enn 12 måneder, kan du også «swappe» – men du må betale de resterende månedene opptil 12 måneder. Mobiltelefonen kan ha normal slitasje og skal være i brukbar stand.
  • Kjøper du en mobil med SWAP Bedrift, får du alltid skjermforsikring inkludert. Den dekker skader på mobilskjermen, og denne repareres normalt i løpet av fem virkedager. Egenandelen er 600,-/1000,- kroner ved første skade (avhengig av type telefon).
  • Både nye og eksisterende bedriftskunder kan inngå SWAP Bedrift-avtale.
  • For å kjøpe SWAP Bedrift, må du ha et mobilabonnement for bedrifter fra Telenor.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Henriette Frølich Holte, informasjonssjef i Telenor Norge. Tlf: 977 53 622, e-post: Henriette-Frolich.Holte@telenor.com

eller ring pressetlf. på 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner


Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklassen. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no