Gå videre til innhold
Per-Ivar Lund startet i stillingen i mai. (Foto: Martin Fjellanger/Telenor)
Per-Ivar Lund startet i stillingen i mai. (Foto: Martin Fjellanger/Telenor)

Pressemelding -

Microsoft-direktør går til Telenor

(Fornebu, 1. juni 2017) Per-Ivar Lund er ansatt som ny direktør for strategiske kunder og partnere i Telenor Norge.

Lund kommer fra stillingen som kundedirektør i Microsoft, hvor han har hatt en rekke lederstillinger med ansvar for telekom og skybaserte tjenester både i Norge og Europa.

– Telenor er i en dynamisk bransje hvor endringene skjer raskere enn noen gang. Å være med på teknologiutviklingen og digitaliseringen av Norge er en spennende mulighet for meg, sier Lund, som har jobbet i Microsoft siden 1997.

Han har hatt ansvar for blant annet å bygge opp Microsofts forretningsområder innen webside-teknologi (ASP), SaaS, telekom og digitale løsninger som Office 365 og Azure for små og store bedrifter i Europa. Lund spilte en sentral rolle med å etablere Microsofts posisjon i Vest-Europa, samt relasjoner til partnere innen telekomselskaper, programvarehus og systemintegrator.

– Partnere er veldig viktige for oss, og Per-Ivars bakgrunn er et verdifullt tilskudd for Telenor. Han er høyt respektert i bransjen, har stort nettverk og en unik kompetanse som vi ser fram til å dra nytte av, sier Cathrine Moltubak Gulbrandsen, direktør for storkunde i Telenor Bedrift.

– Med Telenors satsing på smarte kommuner, tingenes internett, stordata og robuste kommunikasjonsløsninger tror vi på fortsatt vekst og tett samarbeid med kommuner og bedrifter i tiden som kommer, sier Gulbrandsen.

Lund er fra Drøbak og tiltrådte stillingen i Telenor Norge i mai.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kristine Meek, kommunikasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 918 85 405, e-post: kristine.meek@telenor.comeller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner


Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3900 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no