Gå videre til innhold
Telenors Yng-abonnement har slått godt an i målgruppen 18-28 år. Ett år etter lanseringen, går nå Telenor ut og søker nye ambassadører for mobilsatsingen. Foto: Martin Fjellanger
Telenors Yng-abonnement har slått godt an i målgruppen 18-28 år. Ett år etter lanseringen, går nå Telenor ut og søker nye ambassadører for mobilsatsingen. Foto: Martin Fjellanger

Pressemelding -

Leter etter de unges historier

(Fornebu, 27. april, 2018) Telenors Yng-abonnement har slått godt an i målgruppen 18-28 år. Ett år etter lanseringen, går nå Telenor ut og søker nye ambassadører for mobilsatsingen.

Telenor lanserte Yng i mars i fjor. Med Telenor Yng kan datahungrige unge nordmenn streame så mye musikk de vil uten å bruke av den inkluderte datamengden, bytte fra fri tale til mer data og få Telenors beste forsikring inkludert når de kjøper ny mobil med mobilprogrammet SWAP.

Ekte historier fra hele landet

– I året som har gått etter lansering har kundene omfavnet tjenesten, sier Thomas Barre, leder i Content & Creative i Telenor Mobile. Nå ønsker Telenor i samarbeid med reklamebyrået POL å få hjelp av målgruppen til å lage ny, inspirerende markedskommunikasjon.

– Vi skal nå rekruttere 4-6 nye Yng-ambassadører som skal få presentere seg selv og sine personlige historier i våre reklameuttak, samt fronte vår Yng-reklame, sier Barre. Vi søker etter personer mellom 18 og 28 år som har noe de er ekstra opptatt av; en hobby, lidenskap, drøm eller et prosjekt. Vi søker etter både små og store historier fra hele Norge, forteller Barre.

Fantastisk mulighet

De som blir valgt ut, vil få besøk av Telenor, som vil filme og ta bilder av dem og det de vil dele. Historiene deres vil blant annet deles i sosiale medier, på kino og web-TV i 2018 og 2019.

– Dette er en fantastisk mulighet å spre en historie til mange mennesker rundt om i landet, så de som blir valgt ut må være forberedt på minimum 15 minutters berømmelse, sier Barre.

Slik blir du Yng-ambassadør
Vi i Telenor vil høre din historie – og dele den med flere. Mange flere. Alt du trenger å gjøre for å søke om å bli Yng-ambassadør, er å laste opp en kort video på telenor.no der du forteller litt om deg selv. Film med mobilen, og fortell oss hva du ønsker å dele.

Les mer: Del din historie

Fakta om Telenor Yng
• Lansert 7. mars 2017
• Bare for deg mellom 18 og 28 år
• Med Yng får du:
o …streame så mye musikk du vil uten å bruke av den inkluderte datamengden med Music Freedom
o …bytte fri tale mot mer data med Data Switch
o …Telenors beste forsikring inkludert ved kjøp av ny mobil med mobilprogrammet SWAP

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner

Kategorier


Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklassen. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no