Gå videre til innhold
Lederskifte i Telenor Norges to største markedsutløp

Pressemelding -

Lederskifte i Telenor Norges to største markedsutløp

(Fornebu 26.08.13) Bjørn Ivar Moen tar over som ny leder for divisjonen Mobile, og Marina Lønning tar over roret som leder for divisjonen Business.

– Både Marina Lønning og Bjørn Ivar Moen har gjennom flere år vært ledere i viktige posisjoner i Telenor Norge. Det som kjennetegner dem begge er en sterk gjennomføringsevne, stor markedsforståelse samt et ektefølt engasjement for kundens beste. Jeg er svært fornøyd med at de begge to takket ja til nye og utfordrende lederoppgaver, sier Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

Lederskiftene kommer etter at tidligere divisjonsdirektør for Mobile, Stein Erik Vellan, ble utnevnt som administrerende direktør for Telenors nye bulgarske selskap Globul.

Sterk merkevare i tøft marked
– Telenor opererer i et svært krevende marked med sterk konkurranse. Nå får vi to ledere for våre største markedsutløp som kjenner godt til både utfordringene og mulighetene vi står overfor, og som kan videreføre arbeidet uten opphold, sier Svendsen.

Bjørn Ivar Moen (46) har jobbet i ulike roller i Telenor siden 2000 og har blant annet vært leder for Kundeservice bedrift, divisjonene Distribusjon, Product og Business før han nå tar over ledelsen av det største forretningsområdet i Telenor Norge.

– Jeg er takknemlig for tilliten og gleder meg til å jobbe mot privatmarkedet med noen av Norges største og mest profilerte merkevarer. Vi skal fortsette å skape entusiasme hos våre kunder for våre spennende tjenester og vår enestående dekning. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Bjørn Ivar Moen.

Smartere løsninger for bedriftskundene
Marina Lønning (46) har jobbet i Telenor siden 2001, og kommer fra stillingen som markedsdirektør i Telenor Business. Hun har tidligere vært blant annet salgsdirektør for kundeservice i Telenor Business og salgsdirektør for regionene i Telenor Business.

– Jeg er svært motivert for denne nye oppgaven. Jeg kjenner divisjonen godt, og vet at jeg overtar ansvaret for en svært kompetent divisjon som har inngående kjennskap til hvordan det norske bedriftsmarked fungerer. Vi skal sørge for at bedriftskundene jobber smartere og får bedre opplevelser når de er Telenor-kunder, sier Marina Lønning.

Endringen trer i kraft umiddelbart.

Emner


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Oslo. 

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no