Gå videre til innhold
Kevin (28) fra Skien utvalgt av Telenor

Pressemelding -

Kevin (28) fra Skien utvalgt av Telenor

(Skien, 28. mars 2014) I forbindelse med åpningen av 77 nye butikker i Norge har Telenor satt sammen et panel med landets mest avanserte mobilbrukere. En av de utvalgte er 28 år gamle Kevin Brattrud Svendsen fra Skien.
Brattrud Svendsen fikk også æren av å åpne den splitter nye Telenorbutikken i Kongensgate i Skien sammen med administrerende direktør i Telenor Norge, Berit Svendsen.

– Det er veldig spennende å få være med på utviklingen av fremtidens mobiltjenester, sier Brattrud Svendsen, som ser frem til den videre dialogen med Telenor.

Den avanserte mobilkunden fra Skien er invitert til en innovasjonsdag på Telenors hovedkontor på Fornebu sammen med åtte andre mobilkunder fra hele Norge. Her vil han delta i samtaler med Telenors eksperter om fremtidens mobiltjenester.

Bruker telefonen til alt
Kevin Brattrud Svendsen kan med rette kalles en avansert mobilkunde. Han er faktisk en av de med høyest forbruk av data i hele Telemark, og forteller at han har med seg telefonen nesten hele dagen.

– Jeg bruker telefonen til alt jeg foretar meg gjennom dagen. Den er med på trening, når jeg lager mat, hører på musikk og har kontakt med venner. Jeg finner stadig apper og andre ting som kan gjøre hverdagen enklere. Telefonen ligger kun i ro når jeg sover, sier han.

Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge, synes det er spennende å høre hva superbrukere som Kevin tenker om fremtidens mobiltjenester.

– Selv om vi har tjenesteutviklere og ingeniører i toppklasse, så er det alltid nyttig å snakke med kundene. Vi jobber kontinuerlig med spørsmål om hva kan vi bli bedre på, og hva kundene ønsker, sier Svendsen.

Avansert bruk krever avanserte butikker
Telenor ser en klar fordel med å komme tett på kunden i butikk i stedet for at all kundekontakt skjer over nettet. Svendsen forteller at avanserte tjenester og smart mobilbruk gjør at flere ønsker butikker som tar kundene på alvor.

– Internett gir gode muligheter for selvbetjening og hjelp, men kundene ønsker i tillegg å sjekke ut nye modeller, få personlig hjelp til hvilket abonnement de trenger og hva slags mobil som passer best til eget forbruk. Det er faktisk flest avanserte kunder som benytter seg av mulighetene for råd og veiledning i butikk, sier Berit Svendsen.

Svendsen mener at butikkene inviterer til utforskning og lek.

– Butikken er også et sted for relasjoner med eksisterende og potensielle kunder. Det nye konseptet tar kundenes behov på alvor, og det skal være et rom for noe mer enn salg. Alle modellene er koblet til nettet og kundene skal kunne erfare hvordan produktene og tjenestene virker allerede mens man er i butikk. Telenorbutikken skal være et rom for utforskning og lek med det nyeste innen mobilteknologi og god kunderådgivning, sier Svendsen.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
• Informasjonssjef i Telenor Mobil, Anders Krokan, tlf. 952 09 037 eller mail: anders.krokan@telenor.com

Emner


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no