Gå videre til innhold
Feil i Telenors mobilnett

Pressemelding -

Feil i Telenors mobilnett

(Fornebu, 30, oktober) Vi opplever for tiden feil med Telenors mobilnett. Vi har ingen indikasjoner på feil i fastnett eller med nødnummer.

Kriseledelse er satt, og vi jobber nå med å få oversikt over situasjonen. 

For kundene betyr feilen at noen ikke får tilgang til nettet. Noen kunder får tilgang til nettet, og ser det ser ut til at de får ringt til fasttelefon og til andre operatører.Det ser ut til at feilen ligger i sentral server.

Vi oppdaterer denne så fort vi har mer informasjon om saken. Politiet melder at kunder som ikke kommer igjennom til 112 må ta ut simkort før de ringer eller restarte mobilen uten å trykke PIN-Koden. Da kommer du igjennom. Politiet kan også overføre til 110 og 113.


Emner


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Kontakter

Pressetelefon

Pressetelefon

Pressetelefon til bruk for journalister 800 80 900

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no