Gå videre til innhold
Telenor verdens raskeste mobilnett. Dette vil selskapet feire sammen med kundene. Foto: Martin Fjellanger
Telenor verdens raskeste mobilnett. Dette vil selskapet feire sammen med kundene. Foto: Martin Fjellanger

Pressemelding -

Deler ut datapakker til mobilkundene

(Fornebu, 17. september 2018) Ifølge målinger fra Speedtest® by Ookla® har Telenor verdens raskeste mobilnett. Dette vil selskapet feire sammen med kundene, og gir hver enkelt av dem en datagave på 5 gigabyte (GB).

– Kundene våre har verdens raskeste nett, og dermed har norsk mobilhistorie nådd en milepæl. Vi markerer dette med en datagave, som er en ypperlig mulighet for folk til å boltre seg i databruk og teste ut Telenors mobilnett, sier Bjørn Ivar Moen, konstituert leder for Telenor Norge.

Datagaven gis til samtlige av Telenors mobilkunder, og aktiveres i Mitt Telenor og Min bedrift.

– Kundene forventer at det skal gå hurtig å surfe med mobilen, uansett om de snapper eller strømmer video. Høy fart handler også om god kapasitet i mobilnettet, nemlig at kundene får gode mobilopplevelser selv når mange surfer i samme i område, sier Moen.

Sterk dataøkning

De siste årene har de norske mobilvanene endret seg radikalt, og Moen påpeker at kundene har løpt foran og vist vei. De har ønsket bedre dekning, høyere hastighet og bedre tjenester.

– Gjennom en langsiktig dekningsstrategi har vi jobbet hardt for å komme dem i møte. Vi takker mobilkundene i Norge for den viktige rollen de spiller for at Norge skal være i tet på mobilutviklingen, sier Moen.

Telenors kunder har en årlig økning i mobildatatrafikk på omkring 60 prosent. Blant Telenor-kunder er det likevel fortsatt i underkant 20 prosent som ikke bruker mobildata i det hele tatt. Kundene for øvrig bruker i snitt 4,5 GB i måneden.

Tråkker ikke på bremsen

Telenor har over flere år jobbet målrettet for å bedre 4G-dekningen over hele Norge, og 99,4 prosent av befolkningen har nå tilgang på Telenor-4G der de bor. Selskapet investerer årlig over fire milliarder kroner i bygging av nett, og har ingen planer om å bremse farten. Nå tar Telenor grep for å løfte Norge fra 4G til 5G.

– Vi står nå midt oppi planleggingen av en 5G-pilot i Kongsberg, og vi vil etter hvert også igangsette piloter på Svalbard og andre steder. Folk skal være sikre på at vi også i fortsettelsen vil investere i innovativ teknologi som styrker mobilopplevelsene. Vi gleder oss med kundene våre over det vi har oppnådd, og ser frem til det som kommer, sier leder for bedriftsmarkedet i Telenor, Ove Fredheim.

5 GB datagave – fakta

  • Gjelder alle Telenors mobilkunder, både vanlige abonnement og kontantkort, både privat- og bedriftskunder.
  • Datagaven er tilgjengelig fra 17. september til 31. oktober, og må aktiveres i Mitt Telenor og Min bedrift.
  • Datagaven brukes etter bonusdata i Familiebonus.
  • Mitt Telenor lastes ned i App Store, Google Play eller ved å sende MT til 1999.
  • Bedriftskunder må bruke opp dataen i oktober, mens privatkunder har rollover til november.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor Norge

Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner

Kategorier


Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklassen. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no