Gå videre til innhold

Pressemelding -

Canal Digital Kabel-TVs kunder med faktura fra Telenor etter nyttår

(Fornebu, 26. oktober 2015) Fra nyttår vil alle Canal Digital Kabel-TVs kunder få fakturaen fra Telenor Norge, etter at selskapet fusjoneres inn i Telenor Norge AS. Styrebeslutningen om fusjonen ble tatt i forrige uke.

Selskapene har de siste årene vært tett sammenknyttet under Telenor Norge-paraplyen, og har til sammen ca. 500.000 husholdningskunder med kabel-TV-tjenester på ulike tekniske plattformer i det norske markedet.

Informerer kunder og leverandører
Telenor Norge trer inn i alle eksisterende avtaler som ligger i det innfusjonerte selskapet og vil ivareta leverandørforpliktelser som ligger i Canal Digital Kabel-TV.

– Alle kunder og avtalepartnere vil bli varslet om endringene. Alle produkter, tjenester og priser blir som tidligere og alle kundeservice-kontaktpunkter blir som i dag, men fakturaen som kundene mottar fremover vil komme fra Telenor Norge i stedet for Canal Digital Kabel-TV. Dette er en ren administrativ endring, sier Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

Gevinsten ved å slå sammen de to juridiske enhetene ligger i effektivisering gjennom forenklet administrasjon og daglig drift av ett, i motsetning til to, selskap. Endringen trer i kraft med virkning fra 1. januar 2016.

Alle ansatte med
Canal Digital Kabel-TV har 150 ansatte som nå vil få lønnslippen fra Telenor Norge. 

– Fusjonen har ingen personalmessige konsekvenser annet enn at personaladministrasjonen legges til Telenor Norge, sier Svendsen.

Om Canal Digital Kabel-TV
Canal Digital Kabel-TV leverer tv- og brebåndstjenester til over 500.000 norske husstander. Selskapet tilbyr et stort og variert TV-tilbud med en rekke nye fleksible tilleggsfunksjoner som gir kundene mulighet til å nyte det innholdet de ønsker akkurat når det passer for dem. Via Canal Digitals fiberbaserte bredbåndsnett får kundene også tilgang til bredbåndshastigheter tilpasset dagens og fremtidens bredbåndsbehov. 

Tjenestene vil fortsatt leveres under merkenavnet Canal Digital Kabel-TV.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Informasjonssjef i Telenor Norge, Per Aril Meling, mobil 90515800
per-aril.meling@telenor.com

Emner

Kategorier


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører. Vi har 4000 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no