Gå videre til innhold
Apple holder stand på mobiltoppen

Pressemelding -

Apple holder stand på mobiltoppen

(Fornebu, 5. mars 2014) Apples nyeste modell iPhone 5S er fortsatt den mest poplære mobiltelefonen. Her følger topp 10-listen for måneden som gikk.

iPhone 5S er den mest solgte modellen i Telenors salgskanaler i februar. Samsung Galaxy S4 4G+ følger på andreplass.

Største endring fra januar er at Nokia Lumia 925 er oppe på en 4. plass. Sony Z1 Compact klatrer som forventet på listen og ender på 5. plass. Apple har også i februar størst markedsandel med Samsung like bak. Dette er tilsvarende som forrige måned, og også samme som i fjor.

Topp 10 i februar:
1 Apple iPhone 5S
2 Samsung Galaxy S4 4G+
3 Apple iPhone 4S
4 Nokia Lumia 925
5 Sony Xperia Z1 Compact
6 Samsung Galaxy S4 Active
7 Samsung Galaxy Trend Pluss
8 Samsung Galaxy Note 3 4G
9 Apple iPhone 5C
10 Samsung Galaxy S III 4G

Emner


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no