Gå videre til innhold
70.000 får personlig kundekontakt

Pressemelding -

70.000 får personlig kundekontakt

(Fornebu, 20. oktober 2015) Telenor lanserer som første operatør i bedriftsmarkedet egen kontaktperson for selv de minste bedriftene.

– Våre kunder er alt fra familiebedriften, enkeltmannsforetaket til børsnoterte selskaper. Likt for dem alle er at de er helt avhengig av at kommunikasjonsløsningene deres fungerer plettfritt i det daglige og at de ikke må bruke tid og krefter på å oppdatere kundekonsulenten når de trenger hjelp. Det er derfor på tide at også de minste bedriftene får sin faste kontaktperson, med eget direktenummer, sier Marina Lønning, leder for bedriftsmarkedet i Telenor Norge.

Gode resultater
Telenor har 70.000 bedriftskunder med mellom 1 og 100 ansatte. Her har du alt fra frisøren på hjørnet, til familiebryggeriet eller skobutikken. Oppdraget med å gi disse kundene bedre og mer personlig service er det kundeservice i Stavanger og i Rørvik som har fått.


”Name

– At vi har fått en personlig kundekontakt i Telenor som kan hjelpe oss med våre spørsmål, gjør hverdagen mye mer effektiv. Om jeg lurer på noe om nye tjenester eller smarte løsninger, ringer jeg bare min kontakt, så hjelper han oss med det, forteller Kjetil Asphoug i Kiil Interiørdesign. 

– Dette har så langt gitt svært gode resultater. Kundene ønsker å forholde seg til samme person hver gang de kontakter oss, og som kan hjelpe de med små og store utfordringer. Selv om det er en liten bedrift, er det kritisk å få fikset ting raskt og det håper vi blir enklere nå, sier Lønning.

Kundepleie på dialekt
De små bedriftene i Telenors kundeportefølje vil nå møte konsulenter med hovedsak rogalandsmål eller nordtrøndersk dialekt. 

– Vi tror kundene vil lære seg både navn og toneleie på våre flinke kundebehandlere, og kanskje lære seg ett og annet uttrykk fra de to regionene. Vi gleder oss stort til å se effektene av dette nye tilbudet, og vi er veldig stolte over å være først i markedet med denne servicen, sier Lønning. 

De personlige kundekontaktene vil også opptre i Telenors reklamefilmer for tilbudet, så flere enn kundene vil bli kjent med ansiktet bak Telenors kundeservice. 

Tilbudet kommer i tillegg til blant annet Norges største forhandlernettverk og 24 timers kundeservice, som alle bedriftskundene nyter godt av. 

Les mer om Min Telenorkontakt her

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Kristine Meek, kommunikasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 918 85 405 e-post: kristine.meek@telenor.com

Emner


Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi selger også tjenester til andre telekom-operatører.Vi har 4200 medarbeidere fordelt på over 30 arbeidssteder rundt om i Norge, inkludert Svalbard. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. 

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no