Gå videre til innhold
1 av 2 bruker T-We

Pressemelding -

1 av 2 bruker T-We

(Fornebu, 12. januar 2018) Etter å ha lagt bak seg tidenes strømmeår, fortsetter Telenor og Canal Digital Kabel satsingen på T-We. Nå styrkes tjenesten ytterligere med et fornyet design som forbinder direkte-tv og strømming med et tastetrykk. I tillegg er enda mer innhold på vei inn.

Nordmenns bruk av strømmetjenesten T-We med start forfra, filmleie og arkivinnhold økte med 52 prosent fra 2016 til 2017, viser tall fra Telenor. Totalt ble det igangsatt 46 millioner avspillinger, både på dekoder og i appen til T-We.

– I 2017 har vi tilrettelagt bedre for strømming og introdusert flere inkluderte tilbud som Paramount+, Disney og Fox+ for alle tv-kunder. Det har ført til en formidabel økning og 50 prosent av kundene strømmet innhold fra T-We på mobil, pc eller TV i løpet av 2017, sier Birgit Bjørnsen, leder for TV og bredbånd i Telenor.

Norske tv-vaner samsvarer med funn i en fersk undersøkelse Kantar TNS har utført for Telenor.

– Seersegmentet som vokser mest er de som både ser lineær-TV og som i tillegg strømmer. 58 prosent av norske husstander har nå denne seervanen. Med T-We tilbyr Canal Digital Kabel tradisjonell TV og strømming i T-We, og det er akkurat den kombinasjonen publikum vil ha, sier Bjørnsen.

Ny drakt
Denne uken ble T-We utviklet i ny drakt, med nytt design og nye funksjoner.

– Det viktigste i den nye oppgraderingen er at den blå knappen på fjernkontrollen tar deg rett fra lineær-kanalen du ser til den samme kanalens arkiv med serier, filmer og underholdning. Dermed knytter vi direkte-TV og strømming enda tettere, forklarer Bjørnsen.

I tillegg kan du sette opp din egen TV-guide med kategorier og sortere på hva slags type innhold du vil ha i programoversikten: norske kanaler, sport, barn, nyheter, underholdning, film og serier. Slik blir det enklere å finne akkurat det innholdet man liker best.

Løfter fram norsk innhold
Ifølge undersøkelsen fra Kantar TNS øker norsk underholdning og norsk humor mest i popularitet fra 2016 til 2017. Film, dokumentar og amerikanske TV-serier har fremdeles de tre øverste pallplassene. Funnene stemmer godt med bruken av T-We der noen av de mest populære programmene i 2017 er norske: «Neste sommer», «Praktisk Info med Jon Almaas», «The Voice» og «Farmen» er blant seriene som er mest strømmet.

– Norske produksjoner er populært. Derfor legger vi vekt på å tilby norsk innhold fra alle de store mediehusene og samtidig gjøre det synlig for publikum i tv-portalen. sier Bjørnsen.

Med den blå knappen på fjernkontrollen kommer du rett fra direkte-tv til den samme kanalens strømmeinnhold.

Innhold som kommer i T-We i januar og februar
Paramount+: Saving Private Ryan» nettopp lagt til. «Baywatch» og «Transformers: The Last Knight» legges snart til.
TVNorge: Nye sesonger av «Helt Perfekt», «Neste Sommer» og det nye programmet fra Ylvis, «Stories from Norway».
FOX+: Kritikerfavorittene «Legion» og «Atlanta».
Disney Movies on Demand: «Biler», «Askepott», «Tingeling» og «Peter Pan».

Om T-We

  • T-We er navnet på strømmetjenesten til Canal Digital Kabel og Telenor som alle TV-kunder har inkludert.
  • T-We er et dynamisk arkiv med fortløpende nye serier og filmleie, samt ukesarkiv med programmer en uke tilbake i tid fra utvalgte kanaler. Tjenesten kommer også med en funksjon som gjør det mulig å starte programmer forfra.
  • T-We er tilgjengelig via dekoder, på mobil, nettbrett og PC/Mac, samt som egen app for Apple TV 4 og 5.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Magnus Line, pressekontakt i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, e-post: mli@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Emner

Kategorier


Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3800 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no