Gå videre til innhold
Unge voksne og mobil – Telenor inviterer til pressetreff

Nyhet -

Unge voksne og mobil – Telenor inviterer til pressetreff

Telenor inviterer til pressekonferanse der vi presenterer ny innsikt om unge voksnes mobilbruk samt lanserer en ny satsning rettet mot denne gruppen.

Hvor: Telenor Expo, Snarøyveien 30, 1360 Fornebu. Foran storskjermen i kafeen i Telenor Expo. (Inngangen til Telenor Expo er nederst til venstre på Telenortorget, ved siden av inngang D. (Parkering i parkeringshus mot avgift).

Når: Tirsdag 7. mars kl. 09.00-10.00.

  • Innledning ved leder for Mobil i Telenor, Bjørn Ivar Moen.
  • Fritt innlegg fra 17-årige Elise By Olsen, verdens yngste moteredaktør. Hun er blitt portrettert i the Guardian og har stilt opp i TED-talk.
  • Presentasjon av Nils Petter Strømmen i TNS Kantar. Han presenterer ny innsikt om hvordan de unge bruker mobilen og hvilken funksjon den har i deres hverdag.
  • Siste punkt på agendaen er Telenors lansering av en ny satsning rettet mot unge voksne. Thomas Barre, som er ansvarlig for den nye satsningen, presenterer.

Servering: Frokost med kaffe og diverse drikke tilsatt kullsyre og smak etter behag.

Takknemlig for tilbakemelding om redaksjonen ønsker å stille. Vi skal ta godt vare på dere, og vi mener å ha godt innhold til ulike saksvinklinger.

Påmelding til:
Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor Norge, anders.krokan@telenor.com, 95209037

Emner

Kontakter

Anders Krokan

Anders Krokan

Pressesjef 952 09 037

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no