Gå videre til innhold
Telekiosken-kjøp godkjent

Nyhet -

Telekiosken-kjøp godkjent

(Fornebu 27. august 2013) Konkurransetilsynet har godkjent avtalen mellom Telenor og Kjedehuset om kjøp av Telekiosken. Telenor overtar butikkjeden 1. oktober.

Telenor har lenge ønsket å etablere en landsdekkende kjede av Telenor-butikker, og har vurdert ulike alternativer. Valget falt på Telekiosken, som over tid vil bli omprofilert til Telenor-butikker.

Telenor etablerte de første to Telenor-butikkene i 2010, og har i dag åtte butikker i de største byene. Butikkene drives i dag av franchisetakere gjennom Kjedehuset AS, som er et selskap 49 prosent eiet av Telenor. Fra 1. oktober vil franchiseavtalene være direkte med Telenor.

- Kundene har endret kjøpsatferd og er nå nesten alltid innom flere kanaler når de handler. Samtidig verdsetter folk å få hjelp, ansikt til ansikt av serviceinnstilte folk med høy kompetanse. Og det er nettopp det de skal få i Telenor-butikkene. En egen forhandlerkjede gjør at vi i større grad kan sikre at kunden får nettopp denne gode opplevelsen. Butikkene i seg selv vil bli en god grunn til å velge Telenor,  sier  Bjørn Ivar Moen, nytilsatt direktør for Mobile i Telenor Norge.

Telekiosken er i dag på 84 steder. Telenor-butikkene i Norge vil være franchisedrevet.

Emner

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no