Gå videre til innhold
Presseinvitasjon: Viser fremtiden for tingenes internett

Nyhet -

Presseinvitasjon: Viser fremtiden for tingenes internett

IoT-Gathering hos Telenor 24. januar

Kom og opplev landets fremste selskaper innen tingenes internett på Telenor IoT-Gathering. Hele Telenortorget fylles av smarte maskiner og over 30 utstillere viser frem mulighetene innen tingenes internett.

Telenor inviterer til pressemøte klokken 08:30 bygg K i anledning åpning av vår nye innovasjonshub - en testlab for fremtidens IoT-løsninger. Vi vil også dele flere spennende nyheter fra vår IoT-portefølje. Påmelding tilkristine.meek@telenor.com

Agenda:

08:30 – 09:30 Pressemøte (Bygg K):

Åpning av Telenors Innovasjonshub, demonstrasjon av innovasjonsprosjekt innen velferdsteknologi og smarte bygg, samt neste skritt mot et nytt nett for tingene. Møt Telenors eksperter innen IoT. Det serveres frokost.

09:30 – 12:30 IoT Talks (Telenor Expo):

Digital Farming

Bli inspirert av Yara. De bruker digital teknologi som bidrar til å øke og forbedre avlinger, optimalisere gjødselbruken og redusere miljøavtrykket fra landbruket.

Care by Volvo

Hva skjer når firmabilen erstattes med et Volvo-abonnement? Eller når Uber sender en førerløs Volvo for å plukke deg opp?

Battery Box

Husqvarna kobler motorsager og hekksakser til internett, og tilgjengeliggjør dem når kundene trenger det. Hva er strategien bak?

Digital Twins by Cognite

Hvordan ansetter man en digital tvilling? Få innsikt i hvordan Cognite jobber med olje- og gassindustrien for å forbedre sikkerheten og bli mer effektive, med bruk av digitale tvillinger og digitale verktøy.


12:30 – 14:00 Lunsj og IoT-utstilling (The Hub) og IoT-løsninger på Telenortorget:

Se hele programmet her: https://events.provisoevent.no/websites/4a83f283-0e33-4854-9da7-11f8d49ff835/


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kristine Meek, kommunikasjonssjef i Telenor Norge

Tlf: 918 85 405, e-post: kristine.meek@telenor.com

Emner

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no