Gå videre til innhold
Telenor inviterer til åpningen av 5G-nettet fredag kl. 12.00.
Telenor inviterer til åpningen av 5G-nettet fredag kl. 12.00.

Nyhet -

Presseinvitasjon: Telenor skrur på 5G-nettet – delta via skjerm

Telenor inviterer redaksjoner landet rundt til å koble seg på vår videokonferanse og delta når vi skrur på Telenors 5G-nett. Vi åpner det nye mobilnettet i Trondheim, og enkelte andre steder i Norge. Dere kan bli med på åpningen fra PC, mobil eller nettbrett.

Telenor har kansellert vår planlagte åpningsmarkering i Trondheim sentrum, der innbyggerne nå får 5G. Dette for å følge helsemyndighetenes anbefalinger for å begrense korona-smittefare.

Men vi skrur fortsatt på 5G-nettet, og i morgen blir det nye mobilnettet for første gang i Norge tilgjengelig for alle våre kunder med en 5G-enhet. 5G-nettet skrus på fredag kl. 12.00. Telenor inviterer journalister til videokonferanse som kan følges fra hjemmekontoret eller hvor som helst. 

Trondheim er Norges teknologihovedstad og dekker et bredt spenn av virksomheter. I denne smartbyen har Telenor startet utbyggingen av 5G. Her finner du kreative start-up-miljøer, produsenter av verdens beste mikrochips og forskerne som vant Nobelprisen i medisin. Hva vil fremtiden bringe nå som Trondheim blir koblet opp på fremtidens mobilnett?

Når: 13. mars, kl. 12.00 – 12.40

Hvor: Videokonferanse.
For deltakelse (kun journalister), send påmelding til aslaug-skavhaug.rohne@telenor.com , så får du påloggingsdetaljer

Program:

Kl. 12.00 – 12.20: 5G-nettet skrus på

Kl. 12.20 – 12.50: QA

Deltakere

  • Sigve Brekke, konsernsjef, Telenor Group
  • Petter-Børre Furberg, administrerende direktør, Telenor Norge
  • Ingeborg Øfsthus, teknologidirektør, Telenor Norge

Vennligst ta kontakt med anders.krokan@telenor.com, dersom du har spørsmål til vår skjermbaserte 5G-åpning. 

Emner

Vår virksomhet

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklasse. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3300 medarbeidere fordelt på rundt 20 kontorer i hele Norge. Vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i Norden og Asia. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no